Risk has the future

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

De VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.) is de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt en zij faciliteert dit traineeship voor haar leden en partners. Tijdens het traineeship ga je als trainee aan de slag bij deze leden en partners. Unique verzorgt samen met de VNAB het selectieproces.

Na je sollicitatie bekijken we jouw cv en motivatie en bepalen of je geschikt bent voor het traineeship. Ben jij op basis van de belangrijkste competenties geschikt voor de functie? Dan bellen we jou voor een kort telefonisch interview en nodigen we je uit voor een gesprek. Als uit dit gesprek blijkt dat het traineeship goed bij jou past, dan stellen we je voor bij de VNAB.

Als de VNAB graag wil kennismaken, ontvang je een uitnodiging voor een kort digitaal koffiemoment. Tijdens dit moment kom je meer te weten over het programma en kun je al vragen stellen. De vervolgstap is een uitnodiging voor de selectiedag bij de VNAB. Indien je bent geselecteerd, ontvang je een aanbod voor je contract en maak je kennis met de bedrijven waar je aan de slag gaat. Zodra je hebt getekend, is jouw plek gegarandeerd en start je in september met het traineeship!

© 2023 Risk has the Future. All Rights Reserved.